Digital røntgen af dit kæledyr

​Digital røntgen-undersøgelse er et vigtigt redskab i udredningen af rigtigt mange forskellige lidelser, og vi bruger det derfor ofte til vores patienter.​

Alt efter hvad der skal fotograferes, så kan dyret være vågent eller bedøvet.

Mange hunde og katte er ikke rolige nok til at ligge stille når de er vågne, og disse vil ofte få en mild bedøvelse inden billederne bliver taget.

Klinikken tilbyder også røntgenfotografering på sunde hunde, der skal have bedømt hofter og albuer af kennelklubben. Disse patienter skal altid bedøves for at få korrekte billeder.

Som ejer er det vigtigt at rekvirere papirer fra kennelklubben, inden billederne tages.

På klinikken har vi mulighed for at lave kontrast-røntgen. Patienten indtager et stof, der lyser op på billederne. Herved kan eks. unormaliteter i mave-tarmkanal bedre diagnosticeres og fremmedlegemer kan lokaliseres (hvis de er røntgen tætte).

Hvis et røntgenbillede ikke er nok, så tilbyder vi henvisning til klinikker med ultralydsscanning (mobil ultralydsklinik kan også komme til os) eller henvisning til hospitaler med mere avancerede former for scanning såsom CT-scanning.

Vi sender også gerne billeder ud af huset til specialist-bedømmelse/sekundær ap., hvis vi ikke er helt sikre på diagnosen eller gerne vil have kvalificeret råd og vejledning.

​Udover almindelige røntgenoptagelser så tilbyder vi også tandrøntgen til patienter med lidelser i mundhulen.​

Vi kan lide
glade klienter

Facebook stjerner

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

Lise Larsen
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

Jannie Nikolajsen
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

Ann Christiansen
Anmeldelse fra Facebook

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
Personale på Dyreklinikken Amagerbrogade

© Copyright - Dyreklinikken Amagerbrogade