Sygeforsikring til hund og kat

Vi anbefaler at du får sygeforsikret din hund eller kat for at undgå at stå i en følelsesladet situation, hvor du i yderste konsekvens kan blive nødt til at aflive din hund eller kat, fordi du ikke har råd til at lade den behandle hos dyrlægen.

Hvilke hunde kan forsikres?

Hunden kan forsikres fra den er fyldt 8 uger men endnu ikke fyldt 6 år. Er hunden fyldt 4 år, skal der foreligge en sundhedsattest fra din dyrlæge, som vedlægges begæringen.

Hunden skal være vaccineret mod hundesyge, smitsom leverbetændelse og parvovirus. Hunden skal også være vaccineret efter gældende vaccinationsanbefalinger. Hunden skal være ID-mærket i form af microchip, øre- eller lysketatoveret. Tillige skal hunden være registeret i Dansk Hunderegister.​

Hvilke katte kan forsikres?

Alle sunde og raske katte, der er fyldt 8 uger men endnu ikke 7 år, kan forsikres. Er din kat fyldt 5 år men endnu ikke 7 år, skal der foreligge en sundhedsattest fra din dyrlæge.

Katten skal være vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza samt være revaccineret efter gældende vaccinationsanbefalinger. Katten skal ligeledes være ID-mærket i form af microchip eller øretatovering samt være registeret i landsdækkende godkendt register.​

Vi kan lide
glade klienter

Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra!
Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
Personale på Dyreklinikken Amagerbrogade

© Copyright - Dyreklinikken Amagerbrogade
Sund mund måned, april 2021

 

Vidste du at 8 ud af ti hunde over 3 år, har begyndende problemer
med tandsten og at de fleste katte på et eller andet tidspunkt i
deres liv rammes af tandproblemer?

Ubehandlede tandproblemer medfører smerte og ubehag i
mundhulen samt bakterievækst omkring tænderne. Bakterierne kan
siden vandre til blodbanen og give ophav til bakterielle abscesser
andre steder i kroppen. God mundhygiejne er derfor essentielt for
et langt og sundt dyreliv.

Derfor sætter vi igen i år fokus på tænderne, dette gør vi med gode
tilbud i april måned:

  • Gratis tandtjek hos sygeplejerske imellem kl 13-14
  • 100% rabat på tandrøntgen i forbindelse med tandrens.
  • Goodiebag med hjem efter tandrens.