Sundhedsabonnement med VetPlan i København

På Dyreklinikken Amagerbrogade har vores små firbenede klienters sundhed og deres tobenede ejeres tryghed vores primære fokus – derfor har vi valgt at tilbyde VetPlan som en del af vores standard ydelse i vores klinik.

En VetPlan er en pakke af forebyggende sundhedstjenester, som medvirker til at holde dit dyr sundt og mindske risikoen for alvorlige sundhedsproblemer. En VetPlan er et sundhedsabonnement, som betales via et fast, månedligt beløb, der varierer alt efter hvilken plan du som ejer vælger til dit dyr. Denne form for forebyggende sundhedspleje, til et fast månedligt gebyr, har længe været et kendt og populært koncept i udlandet og er nu også kommet til Danmark.

Hvordan fungerer VetPlan som sundhedsabonnement?

En VetPlan indebærer, at dit dyr får sin egen årlige sundhedsplan, til et fast månedligt beløb, som betales via automatisk betalingsservice. Sundhedsabonnementet, som findes til både hund og kat, indgår de vigtigste undersøgelser, vaccinationer og forebyggende behandlinger som vi sammen finder frem til passer jer og jeres kæledyr bedst.

Hvorfor skal jeg abonnere på sundhedspleje?

Men VetPlan får du regelmæssige, planlagte sundhedseftersyn, øget viden omkring dit dyr, mere dialog med veterinærfagligt personale og kontrol over omkostningerne. Dyrlægen indkalder til de undersøgelser, som ligger i sundhedsplanen og lærer dit dyr og dit dyrs behov godt at kende.

Har jeg behov for en almindelig sygeforsikring?

VetPlan inkluderer forskellige forebyggende sundhedstjenester. VetPlan er dog ingen forsikring og dækker ikke sygdom ved ulykkestilfælde. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete hændelser – uanset om du vælger VetPlan eller ej.

Ring og hør mere om vore sundhedsabonnement

Ønsker du at høre mere om vores sundhedsabonnement, kan du med fordel kontakte os få mere info. Du er velkommen til at ringe på 32 55 38 47. Hos Dyreklinikken Amagerbrogade handler det om dyrenes behov!

Vi kan lide
glade klienter

fem stjernet anmeldelse af dyreklinikken amagerbrogade

Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra!
Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

fem gule stjerner anmeldelse

For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

anmeldelse med gule stjerner

Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

anmeldelse af dyreklinik

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

fem stjerner i gul

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

gode kundeanmeldelse

Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
6
7
8
Personalet hos Dyreklinikken Amagerbrogade