Telefon: 32 55 38 47    |     instagram (1)

Ring til os:​ 32 55 38 47

Sundhedsabonnement med AniPlan i København

På Dyreklinikken Amagerbrogade har vores små firbenede klienters sundhed og deres tobenede ejeres tryghed vores primære fokus - derfor har vi valgt at tilbyde AniPlan som en del af vores standard ydelse i vores klinik.

En AniPlan er en pakke af forebyggende sundhedstjenester, som medvirker til at holde dit dyr sundt og mindske risikoen for alvorlige sundhedsproblemer. En AniPlan er et sundhedsabonnement, som betales via et fast, månedligt beløb, der varierer alt efter hvilken plan du som ejer vælger til dit dyr. Denne form for forebyggende sundhedspleje, til et fast månedligt gebyr, har længe været et kendt og populært koncept i udlandet og er nu også kommet til Danmark.

Hvordan fungerer AniPlan som sundhedsabonnoment?

En AniPlan indebærer, at dit dyr får sin egen årlige sundhedsplan, til et fast månedligt beløb, som betales via automatisk betalingsservice. Sundhedsabonnementet, som findes til både hund og kat, indgår de vigtigste undersøgelser, vaccinationer og forebyggende behandlinger som vi sammen finder frem til passer jer og jeres kæledyr bedst.

​Hvorfor skal jeg abonnere på sundhedspleje?

Men AniPlan får du regelmæssige, planlagte sundhedseftersyn, øget viden omkring dit dyr, mere dialog med veterinærfagligt personale og kontrol over omkostningerne. Dyrlægen indkalder til de undersøgelser, som ligger i sundhedsplanen og lærer dit dyr og dit dyrs behov godt at kende.

Har jeg behov for en almindelig sygeforsikring?

AniPlan inkluderer forskellige forebyggende sundhedstjenester. AniPlan er dog ingen forsikring og dækker ikke sygdom ved ulykkestilfælde. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete hændelser – uanset om du vælger AniPlan eller ej.

Ring og hør mere om vore sundhedsabonnement

​Ønsker du at høre mere om vores sundhedsabonnement, kan du med fordel kontakte os få mere info. Du er velkommen til at ringe på 32 55 38 47. Hos Dyreklinikken Amagerbrogade handler det om dyrenes behov!

Læs mere herunder:​

Følg os på Facebook

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 33 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Dyreklinikken Amagerbrogade

CVR: 16981400

Kontaktinformation

Telefon: 32 55 38 47