Veterinærsygeplejersker hos dyreklinikken amagerbrogade

Veterinærsygeplejerske Sophie

Sophie Uhrbrand

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske i 2012 fra Evidensia Karlslunde Dyrehospital hvor jeg blev ansat efterfølgende frem til 2017.

I vil hovedsageligt møde mig i forbindelse med indlevering, hjemsendelse og om eftermiddagen i receptionen.

Min helt store passion er anæstesi og den almene pleje af vores indlagte patienter. ​

Veterinærsygeplejerske Sabrina

Sabrina Haake

​I 2010 blev jeg uddannet som veterinærsygeplejerske i Tyskland. I december 2012, flyttede jeg til Danmark, da jeg havde fundet min store kærlighed her. I Danmark har jeg opnået min danske autorisation som veterinærsygeplejerske, ved at arbejde på et stort dyrehospital i Næstved. Efterfølgende har jeg arbejdet på Hårlev dyreklinik, frem til min ansættelse på Dyreklinikken Amagerbrogade i dec 2017.

I klinikken fungerer jeg som veterinærsygeplejerske både ved skranken, i telefonen, ved konsultationer og i operationen.

​Jeg elsker alle dyr, dog ligger min største svaghed hos de små hunde. Selv har jeg en chihuahua ved navn Ashley, en cocker spaniel ved navn Stella og to undulater, som hedder Pina og Colada.

Vi kan lide
glade klienter

Facebook stjerner

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

Jannie Nikolajsen
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

Tine Kjær
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

Lise Larsen
Anmeldelse fra Facebook

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
Personale på Dyreklinikken Amagerbrogade

© Copyright - Dyreklinikken Amagerbrogade