Dyrlæger hos dyreklinikken amagerbrogade

Dyrlæge Anni Lollike

Anni Lollike

Jeg blev uddannet dyrlæge i 1981 på KVL.​

​Efter nogle år med vikariater startede jeg Dyreklinikken Amagerbrogade i 1984 og har praktiseret her lige siden.

​I 1999 blev jeg godkendt som fagdyrlæge i Sygdomme hos hunde og katte, og jeg tager gerne på dyrlægekongresser i udlandet for at opdatere min viden.

​Jeg interesserer mig mest for medicinske sygdomme og specielt dermatologi, urinvejssygdomme og kattesygdomme generelt har min interesse.

​​Hjemme har jeg en kat samt to brune ​labradorer Yoko og Bertha, som også passer sit arbejde som klinikhunde.

Dyrlæge Karina

Karina Godvin​

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 1995.

Inden min ansættelse på Dyreklinikken Amagerbrogade i 2006 har jeg arbejdet på St. Heddinge Dyrehospital og på en dyreklinik på Istedgade.

Her på klinikken beskæftiger jeg mig mest med de kirurgiske patienter, men har også konsultationer om eftermiddagen.

Privat bor jeg sammen med mine tre børn og en bonus-søn. Vi har en hund, to katte, kaniner, marsvin, en leopard-skildpadde og en skæg-agame.

Dyrlæge Birgitte

Birgitte Larsen​

Jeg har været uddannet Dyrlæge siden 2004.

Jeg har arbejdet en årrække som Distriksvetrenær i Karlskrona, Sverige. Mit primære virke var kirurgi i smådyrsklinikken, men på vagten har jeg også haft med køer, får og heste at gøre.

I 2008 blev jeg mor til en dreng fra Etiopien og valgte at drage hjem til min føde ø Amager.

Jeg har været ansat her på klinikken, først som vikar siden juni 2010, og nu som fast dyrlæge

Privat bor jeg sammen med min søn og to svensk importerede katte.

Dyrelæge Hanne

Hanne Rauff Dahl​

Jeg har været uddannet dyrlæge siden 2013.

​Inden jeg blev fastansat på Dyreklinikken Amagerbrogade, har jeg arbejdet på et større smådyrshospital i Sverige, på en lille klinik på Færøerne og i en mellem klinik i Fredensborg. I disse ansættelser har jeg primært arbejdet med hunde og katte samt diverse gnavere.

​På klinikken vil i både møde mig til de almindelige konsultationer, ved skranken eller i forbindelse med kirurgiske indgreb.

​Fagligt har jeg en stor interesserer for medicinske sygdomme og håber på at komme igang med en fagdyrlæge uddannelse inden for kattes og hundes sygdomme, når tiden er moden til dette.

​Privat bor jeg på Amager sammen med min dejlige mand Christian, vores fælles børn Rannva og Nor samt vores kat, Sofus fra Ramasjang.

Dyrlæge, Pernille

Pernille Østergaard

Vi kan lide
glade klienter

fem stjernet anmeldelse af dyreklinikken amagerbrogade

Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra!
Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

fem gule stjerner anmeldelse

For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

anmeldelse med gule stjerner

Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

anmeldelse af dyreklinik

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

fem stjerner i gul

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

gode kundeanmeldelse

Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
6
7
8
Personalet hos Dyreklinikken Amagerbrogade