Dyreklinik på Amager

En dyreklinik med kompetent personale

Dyreklinikken Amagerbrogade er din lokale dyreklinik på Amager, som byder på fire dyrlæger, to veterinærsygeplejersker, en studentermedhjælper og ikke mindst klinikhundene Yoko og Berta. Vores klinikhunde kommer gerne ned og “assisterer” ved nervøse hunde, der har brug for en hundeven.

I vores dyreklinik vil der være minimum to dyrlæger om formiddagen, således at vi både har almindelige konsultation og operationer samtidigt. Om eftermiddagen vil der oftest også være 2 dyrlæger, der holder konsultationer.

Vores veterinærsygeplejersker har mange talenter, og de hjælper til ved konsultationer, operationer samt i laboratoriet. Mellem kl. 13 og 14 kan de bookes til negleklip, vejning mm. Derudover vejleder og sælger de i receptionen, hvorfor de oftest er det første smilende ansigt, du vil møde på vores dyreklinik.

Hvad vi kan tilbyde på vores dyreklinik

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade byder vi på mange stærke kompetencer, hvorfor vi kan hjælpe alt fra hunde og katte til de søde små gnavere med flere former for behandling. Vi har vores eget laboratorium, hvilket gør os i stand til at foretage flere undersøgelser på vores dyreklinik. Det gør det i højere grad lettere for vores kunder og deres kæledyr. Derudover har vi også salg af foder og plejeartikler til dit kæledyr. Vi står klar nede i klinikken til at hjælpe dig, og vi vejleder dig gerne, så du får det helt rette foder til dit kæledyrs behov.

Du kan også besøge vores webshop, hvis du vil bestille nyt foder eller andet hjemmefra.

På vores dyreklinik, kan vi bl.a. hjælpe med:

Kontakt din lokale dyreklinik på Amager

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig på vores dyreklinik? Så er du mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan bestille en tid på vores dyreklinik ved at ringe på telefon 32 55 38 47.

Klinikhunden Yoko

Klinikhunden Yoko

Dyrlæger:

Anni Lollike
Karina Godvin
Birgitte Larsen​
Hanne Rauff Dahl

Veterinær­sygeplejersker:

Sabrina Haake
Maria Fruergaard Nielsen

Veterinær­sygeplejerske­elever:

Anna

​Studenter­medhjælper:

Maralda Gronenberg
Janne
Rikke Gedebjerg
Simone Dalsgaard

​Her kan du klikke videre og læse om de ting vi bl.a. tilbyder:

​På Dyreklinikken sælger vi også foder, plejeartikler til kæledyr og meget mere. Læs mere her:​

Vi kan lide
glade klienter

fem stjernet anmeldelse af dyreklinikken amagerbrogade

Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra!
Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

fem gule stjerner anmeldelse

For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

anmeldelse med gule stjerner

Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

anmeldelse af dyreklinik

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

fem stjerner i gul

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

gode kundeanmeldelse

Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
6
7
8
Personalet hos Dyreklinikken Amagerbrogade