Se vores ledige stillinger her

Vi søger VSP-elev

Uddannelsen til veterinærsygeplejerske veksler imellem praktik og skoleophold. I praktikperioderne er der en uddannelsesplan, som vi i fællesskab skal sikre, at du har fuldført, så du hele tiden bliver dygtigere og klar til nye udfordringer.

Dyrlægestuderende søges

Vi er ikke en kæmpestor klinik, men derfor er vi alligevel fagligt ambitiøse. Vi er jævnligt på kurser og hjælpes ad i det daglige, så vi kan yde en den bedste behandling til vores patienter og deres ejere.

VSP-job på hyggelig klinik

Vi er ikke en kæmpestor klinik, men derfor er vi alligevel fagligt ambitiøse. Vi er jævnligt på kurser og hjælpes ad i det daglige, så vi kan yde en den bedste behandling til vores patienter og deres ejere.

Vi kan lide
glade klienter

fem stjernet anmeldelse af dyreklinikken amagerbrogade

Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra!
Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

fem gule stjerner anmeldelse

For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

anmeldelse med gule stjerner

Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

anmeldelse af dyreklinik

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

fem stjerner i gul

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

gode kundeanmeldelse

Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
6
7
8
Personalet hos Dyreklinikken Amagerbrogade

© Copyright - Dyreklinikken Amagerbrogade