Vaccination af hund og kat på Amager, København

Hos dyreklinikken Amagerbrogade på Amager kan dit kæledyr få vaccinationer, som er med til at forebygge fremtidige sygdomme. Vaccination af hunde og katte er dog de vaccinationer vi udføre oftest på klinikken.

Nænsom vaccination af kat

Vedrørende vaccinationer af katte bør killinger blive basisvaccineret mod kattesyge og katteinfluenza, når de er mellem 10-12 uger gamle. Denne skal gentages efter 4 uger. Er der tale om killinger – som skal være udekatte – anbefaler vi desuden, at de vaccineres mod katteleukæmi, da der her er en øget risiko for udviklingen af sygdomme.

Udover basisvaccinationen er det anbefalelsesværdigt at få din kat vaccineret ved det årlige sundhedstjek.​

Forskellig vaccination af hund

Ligesom killinger er det også vigtigt for hundehvalpe at blive introduceret til vaccinationer tidligt. Første vaccination af hund finder sted allerede ved 8-ugers alderen, hvor hunde vaccineres mod hundesyge, leverbetændelse, parvovirus og kennelhoste. Denne skal gentages efter 4 uger, og igen ved 16 ugers alderen.

Ligeledes anbefaler vi også for hunde, der optræder meget I naturen – for eksempel jagthunde – at få en hunde vaccination mod leptospirose og eventuelt borreliose.

Ved rejser skal hunden modtage vaccination mod rabies samt have udstedt et dyrepas. Skal hunden med på ferie I sydeuropa anbefaler vi desuden at vaccinere mod leismaniose.

Kontakt dyreklinikken Amagerbrogade I København

For yderligere information om vaccination af hund eller kat er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 32 55 38 47.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi kan lide
glade klienter

Facebook stjerner

For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

Tine Kjær
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

Lise Larsen
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

Jannie Nikolajsen
Anmeldelse fra Facebook

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
Personale på Dyreklinikken Amagerbrogade

© Copyright - Dyreklinikken Amagerbrogade