Katte- og Hundepas

Skal du have din hund eller kat med ud og rejse? Så er det i mange tilfælde nødvendigt at få lavet et hunde- eller kattepas, med relevant information om vacciner, ormekur, ID-mærkning og lignende.

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade gør vi dig og dine kære venner rejseklare. Vi udsteder kæledyrspas til både hunde og katte. Vi gennemgår alle nødvendigheder fra A-Z, så vi er sikre på at du trygt kan tage dine kæledyr med til udlandet.

Vær opmærksom på særlige regler

Nogle lande har særlige veterinære bestemmelser, hvilket du skal være opmærksom på. Hos Dyreklinikken Amagerbrogade kan vi vejlede dig, så du altid er forberedt når du skal have dit kæledyr med på rejsen.

Vi giver også gerne et par gode råd med, før afrejsen. Hvad er for eksempel en god idé at pakke og hvordan skaber du den bedste tryghed for dyrene under transporten?

Vi kan lide
glade klienter

Facebook stjerner

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

Lise Larsen
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

Tine Kjær
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

Ann Christiansen
Anmeldelse fra Facebook

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
Personale på Dyreklinikken Amagerbrogade

© Copyright - Dyreklinikken Amagerbrogade