Skal du have din hund eller kat med ud og rejse? Så er det i mange tilfælde nødvendigt at få lavet et hunde- eller kattepas, med relevant information om vacciner, ormekur, ID-mærkning og lignende.

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade gør vi dig og dine kære venner rejseklare. Vi udsteder kæledyrspas til både hunde og katte. Vi gennemgår alle nødvendigheder fra A-Z, så vi er sikre på at du trygt kan tage dine kæledyr med til udlandet.

Vær opmærksom på særlige regler

Nogle lande har særlige veterinære bestemmelser, hvilket du skal være opmærksom på. Hos Dyreklinikken Amagerbrogade kan vi vejlede dig, så du altid er forberedt når du skal have dit kæledyr med på rejsen.

Vi giver også gerne et par gode råd med, før afrejsen. Hvad er for eksempel en god idé at pakke og hvordan skaber du den bedste tryghed for dyrene under transporten?

Vi kan lide
glade klienter

Facebook stjerner

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

Lise Larsen
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

Janniche Reinsborg
Anmeldelse fra Facebook

Facebook stjerner

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

Jannie Nikolajsen
Anmeldelse fra Facebook

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
Personale på Dyreklinikken Amagerbrogade

© Copyright - Dyreklinikken Amagerbrogade