Katte- og Hundepas

Skal du have din hund eller kat med ud og rejse?

Hvis du skal have din kat eller hund med ud og rejse, så er det i mange tilfælde nødvendigt at få lavet et katte- eller hundepas, hvor der er relevant information omkring vacciner, ormekur, ID-mærkning og lignende.

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade gør vi dig og dine kære venner rejseklare. Vi udsteder kæledyrspas til både hunde og katte. Vi gennemgår alle nødvendigheder fra A-Z, så vi er sikre på at du trygt kan tage dine kæledyr med til udlandet.

Vær opmærksom på særlige regler for katte- og hundepas

Nogle lande har særlige veterinære bestemmelser, hvilket du skal være opmærksom på. Hos Dyreklinikken Amagerbrogade kan vi vejlede dig, så du altid er forberedt når du skal have dit kæledyr med på rejsen.

Vi giver også gerne et par gode råd med, før afrejsen. Hvad er for eksempel en god idé at pakke og hvordan skaber du den bedste tryghed for dyrene under transporten?

Vi kan lide
glade klienter

fem stjernet anmeldelse af dyreklinikken amagerbrogade

Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra!
Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

fem gule stjerner anmeldelse

For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

anmeldelse med gule stjerner

Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

anmeldelse af dyreklinik

Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

fem stjerner i gul

Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

gode kundeanmeldelse

Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

Mød holdet bag
Dyreklinikken Amagerbrogade

1
2
3
4
5
6
7
8
Personalet hos Dyreklinikken Amagerbrogade